Kontakta en expert 031 - 51 57 77

Om oss - Upplevelseresor

Om Upplevelseresor

Vilka är Upplevelseresor

Ännu ett reseföretag tror du, men det är egentligen inte så tycker vi. Upplevelseresor ägs av Adventure Lovers AB som grundades och drivs av Michael Zettergren.

Adventure Lovers har tagit kunder till Europas, Himalayas och Afrikas berg med stor glädje och entusiasm. Vi har hela tiden kämpat för att utvecklas och bli bättre på allt vi gör och erbjuder. 2011 hade vi som första svenska arrangör en svensk medborgare på toppen av Mount Everest. 2013 och 2014 vann vi ”Årets Äventyrsresa” utsedd av juryn på världens största äventyrstidning, Outside. Det har varit härliga måttstenar för oss som vi är väldigt glada och stolta över.

Det har sporrat för nya mål och möjligheter för vår del. Det kryllar av idéer på olika slags äventyrsresor och upplevelser som vi vill förmedla till dig som kund, men vi kände att det är viktigt att allt är tydligt för varje individ som vill leta efter en äventyrsresa. Detta gjorde att vi tyckte att det kändes mycket bättre att ha kvar bergsklättringen och vandringarna i Nepal på Adventure Lovers webbsida och på webbsidan upplevelseresor.se så gör vi en samling av resor som vänder sig till dig som föredrar lite mer lättillgängliga upplevelser och mindre fysiska..

Den nya webbsidan drivs i samma anda som Adventure Lovers när det gäller vårt val av guider. Vi har glädjen och äran att få arbeta med guider runt om i världen som har högst kompetenta utbildningar med mycket stor erfarenhet i sin genre. Många av dem tävlar på hög nivå med stor framgång i sina sporter. Så njut av tillfället att ha en professionell guide vid din sida när du gör ditt äventyr med oss.

Den viktigaste hörnstenen i vårt sätt att se resandet är att vi vill visa så många som möjligt speciella delar av världen som bör ses någon gång. Vi tror på att sammanföra människor från olika kulturer på ett ödmjukt sätt och på så sätt skapa nya kontakter och kanske till och med nya framtida möten.

Välkommen att resa med oss!